Rehti ja
vastuullinen valmistaja

Energiapuukourat ja metallityöt Härmästä

Tehoa metsätöihin ja metallialan alihankintaan Vemimetin kanssa

Sitä saat, kun tilaat meiltä Kauhavan Härmästä giljotiinikourat tai metallityöt alihankintana. Olemme erikoistuneet oman tuotemerkkimme Vemi-Kouran valmistukseen, joka tuo tarvittavaa ytyä pieniin ja suuriin metsätöihin. Kotimainen laatutyö, metallialan teräksenkova kokemus ja käyttökokemus takaavat niin hyvän tuotteen, että moni metsuri on jo luottanut energiapuukouriemme vahvaan voimaan. 

Myös erilaiset metallityöt hitsauksesta särmäykseen ja moneen muuhun ovat vuonna 1988 perustetun yrityksemme ydinosaamista. Lue lisää sivuiltamme tuotteistamme ja palveluistamme tai ota saman tien yhteyttä, niin jutellaan tarpeistasi!

Ota yhteyttä »

Rehellinen ja vastuullinen kumppani

Sinulle, jolle on tärkeää luottaa paitsi tuotteiden ja palvelun korkeaan laatuun myös siihen, että kaikki mitä tehdään, tehdään rehdisti ja vastuullisesti toimien. Meillä on takanamme niin ikään pitkä kokemus metallialalta ja energiapuukourien valmistuksesta. Pajallamme Kauhavan Härmässä toimii 6 alan ammattilaista.

Takaamme, että meiltä tilatut energiapuukourat kestävät käytössä ja ajassa pitkään mahdollistaen metsätöittesi sujuvuuden. Otathan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää. Voimme toimittaa kourat myös suoraan toivomaasi osoitteeseen! Lisätietoja löydät kyseiseltä sivulta, kysy toki meiltäkin saman tien lisää!

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Facebook